Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-571-23287219
E-mail: kojowlm@163.com
Adresa: Industrijski park Lingang, Zona ekonomskog razvoja
Dom > O nama

O nama

Naša istorija

KOJO je osnovan od 2006. godine, ima za cilj da "promoviše primenu naučnog materijala, promoviše ljudski zeleni život", fokusira se na istraživanje i razvoj i proizvodnju i primjenu materijala WPC za unutrašnju dekoraciju. Sa više od 10 godina bogatog iskustva u primeni materijala WPC i savršene tehnologije proizvodnje WPC, u kombinaciji sa tehnološkim prednostima dubinske obrade dekorativnih građevinskih materijala, uz integraciju istraživanja, proizvodnje i prodaje, KOJO je jedan od najvećih proizvođača koja se fokusira na razvoj materijala WPC-a u Kini za unutrašnju dekoraciju.

Naša fabrika     

Anhui KOJO New Material Technology CO., LTD., Je proizvodna baza za KOJO u gradu Cizhou, provinciji Anhui, koja pokriva površinu od više od 120 hektara. Fabrika i kancelarijski prostor je više od 80.000 kvadratnih metara. Ima četiri glavne proizvodne sekcije: proizvodni centar WPC sirove materijale, proizvodni centar za završne obrade, završni vodootporni WPC proizvodni centar, WPC proizvodni centar za zid i plafon.


Naš proizvod

WPC vodootporna vrata, proizvodi od WPC-a korišćeni sa vratima, WPC vodootporni pragovi, WPC zidni i plafonski sistemi, WPC plakari.Primjena proizvoda

Unutrašnja dekoracija


Naš sertifikat

ISO9001, ISO14000 sertifikat, sertifikat o proizvodu za životnu sredinu u svijetu, SGS certifikati


质量认证.jpg环境认证.jpg

十环认证.jpg甲醛.jpg


Proizvodna oprema

1. Proizvodni centar za ekstruziju sirovog materijala WPC: 60 WPC linija za ekstruziju, 3 linije WPC ekstruzije na vratima, više od 900 setova WPC ekstruzionog kalupa.

2. Završni proizvodni centar: 40 proizvodnih linija za proizvodnju hladnih lepkova, 6 linija za proizvodnju vrelog lepka PUR, 2 linije PUR premaza za ravnu ploču, opremljene jakom procesom završne obrade, profesionalnim za izradu različitih i kvalitetnih ekoloških završnih obrada.

3. Završni vodootporni proizvodni centar WPC: Opremljen automatskom UV bojnom proizvodnom linijom, naprednom tehnologijom za obradu boje okoline, možemo obezbediti visokokvalitetna WPC vodootporna vrata za vrata; i koristite najnapredniji napredni proces zavarivanja PUR kako biste obezbedili širok spektar WPC laminiranih vrata.

4. Centar za proizvodnju zidnih i plafonskih sistema WPC: Održavanje potreba vremena i pružanje sistemskih rješenja za zid i plafon, čini promjenu u tradicionalnom ručno izrađenom i nemirnom proizvodnji zidnih izrada, a sada imamo stotine vrsta i preko 30 vrsta dekorativnih površina za zid i plafon, formirao je kontinuiran i stabilan standardni modularni sistem proizvodnje i snabdevanja.

图片8.jpg


Tržište proizvodnje

Imamo klijente sa domaćeg tržišta i tržišta u inostranstvu . Mi izvoz u Severnu Ameriku, Južnu Ameriku, Jugoistočnu Aziju, Afriku, Srednji Istok, Istočnu Aziju. Godišnja prodaja je preko 6500.000 dolara.


Naša usluga

1. Mi možemo sarađivati sa kupcima da otvorimo novi kalup, dizajn i napravimo personalizirane proizvode prema zahtevima kupaca.

2. Da znate proces od proizvodnje do učitavanja za vašu narudžbu.

3. Mi brinemo o slučaju robe kada ste primili i pokušali smo da rešimo problem.

Rok isporuke biće u roku od 20 dana nakon primljenog depozita.