Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-571-23287219
E-mail: kojowlm@163.com
Adresa: Industrijski park Lingang, Zona ekonomskog razvoja
Dom > Certifikat

Certifikat

Kvalitetna garancija

KOJO radi na istraživanju, razvoju, proizvodnji i primeni uređaja za unutrašnju dekoraciju enterijera WPC u trajanju od 10 godina uz kontinuirano poboljšanje. Preduzimamo nekoliko zadataka industrijske industrije svih vrsta univerziteta, pokrajine i čak nacije. Naša kompanija je dobila certifikat ISO9001, ISO14000, i prepoznat je kao vodeće preduzeće WPC enterijera. Mi smo uradili SGS testove, a naši proizvodi su vodootporni, vatrootporni, bez formaldehida i tako dalje.

Snaga istraživanja i razvoja

1. mnogi proizvodi su sertifikovani kao visokotehnološki proizvodi


2. visokotehnološka preduzeća, pokrajinski poznati zaštitni znaci, zeleni građevinski materijali

image028_副本.jpg3. Budite izuzetan dobavljač materijala za mnoga preduzeća.

4. Budite važna državna jedinica različitih industrijskih udruženja.

5. Predvodnik domaće industrije

Kao izvršna potpredsednica jedinstvene industrije zidova, KOJO je pozvan da prisustvuje ovom događaju na četvrtom godišnjem sastanku u Kini i predstavnicima članova skupa građevinskih materijala i građevinskih materijala. Kao pionir industrijske industrije WPC-a za unutrašnju dekoraciju, KOJO je posvećen stvaranju nove ere drveta kao predvodnika promocije materijala. KOJO je osvojio nagradu "Kina prvih deset brend integrisanih zidnih industrija" u ovom izboru.

image041_副本.jpg

6. Osvojio Međunarodnu autoritativnu nagradu

KOJO je u oktobru 2015. godine osvojio "Godišnju nagradu za međunarodnu nagradu Green Design" koji sponzorira Svetska organizacija za dizajn (WGDO), sa Guanghua dizajnerskom fondacijom, međunarodnim sindikatom dizajna, Italijom razvijaju prijateljstva sa kineskom asocijacijom, novinsku agenciju Xinhua, kao što je "Kineski Famous Brand" magazin.

Godišnja nagrada za međunarodnu nagradu Green Design nagrada je tema zelenog dizajna. Žiri sastavljen od poznatih stručnjaka za dizajn iz celog sveta, autoriteta i međunarodnih poznatih ličnosti organizacije za zaštitu životne sredine. Potrebno je godinu dana za izbor da izuzetne pojedince i institucije sa zelenim dizajnom odlikuju odličan doprinos 20 zemalja nakon preporuka 200 industrijskih organizacija, glasaju eksperti i konačno daju rezultate. Kroz izbor, pojedinci i institucije pohvaljuju dizajn sa idejom i funkcijom zaštite životne sredine, kao i njihovim dobrim utjecajem na društvo. Nagrada je autoritet u oblasti međunarodnog dizajna, za koji se kaže da je Oskar vodeći zeleni dizajn. Pozitivno doprinosi usmeravanju preduzeća, dizajnera i javnosti da se usredsrede na ljudski zeleni razvoj.