Kontaktiraj nas
TELEFON: + 86-571-23287219
E-mail: kojowlm@163.com
Adresa: Industrijski park Lingang, Zona ekonomskog razvoja
Dom > Naša fabrika

Naša fabrika

Anhui KOJO New Material Technology CO., LTD (Anhui više dekoracija materijala Co, Ltd,), je proizvodna baza za KOJO u gradu Chizhou, provinciji Anhui, koja pokriva površinu od više od 80000 kvadratnih metara, ima četiri glavne proizvodne sekcije.

WPC proizvodni centar za proizvodnju sirovina sadrži 60 WPC linija za ekstruziju, 3 linije WPC ekstruzije na vratima, više od 900 setova WPC ekstruzionog kalupa, više od 20.000 t godišnje proizvodnje za zeleni WPC materijal.

Završni proizvodni centar ima preko 40 proizvodnih linija za proizvodnju hladnih lepkova, 6 proizvodnih linija za premazivanje prašine, PUR premaznih linija za ravnu ploču, opremljenog snažnim procesima završne obrade, profesionalnim za izradu različitih i kvalitetnih ekoloških završnih obrada.

Završni vodootporni proizvodni centar za vrata WPC , osnovan 2013. godine, posvećen je stvaranju pralih i vrata bez formaldehida, kako bi se zadovoljile potrebe specijalnog okruženja. Opremljen automatskom proizvodnom linijom za UV farbu, sa naprednom tehnologijom za obradu boje okoline, možemo obezbediti visokokvalitetne WPC vodootporna vrata za lakiranje; i koristi najnapredniju naprednu procesu zavarivanja PUR kako bi pružio širok spektar WPC laminiranih vrata. Proizvodi su dobro primljeni i prodani u zemlji i inostranstvu.

Centar za proizvodnju zidnih i plafonskih sistema WPC je važan projekat u 2014. godini, održavajući se u skladu sa potrebama vremena i pružanjem sistemskih rješenja za zid i plafon, usmjerava se na tradicionalnu ručno izrađenu i nemirnu proizvodnju zidnih polja, a sada imamo stotine vrsta i preko 30 vrsta dekorativnih površina za zid i plafon, formirao je kontinuiran i stabilan standardni modularni sistem proizvodnje i snabdevanja.